Procediment

Consulta quines són les condicions generals. Aquesta sol·licitud es realitzarà telemàticament mitjançant el següent formulari.

Quins criteris es fan servir per acceptar sol·licituds?

En primer lloc les sessions s’adjudicaran des de l’1 de febrer al 30 de novembre.

A més, cal tenir en compte que fer la sol·licitud no assegura la presència d’un autor. Caldrà que la fundació accepte o denegue la sol·licitud. És fonamental que tots els centres aprofiten al màxim l’activitat. Per aquest motiu els criteris d’acceptació seran:
– la inclusió de l’activitat dins del pla de lectura del centre.
– l’equilibri territorial.
– l’equilibri entre els autors que formen part del programa.

Per a futures edicions del programa també es tindrà en compte, per exemple:
– no haver rebut el mateix autor o autora de manera consecutiva els dos cursos anteriors.
– la memòria lliurada pel centre corresponent al curs anterior (en cas d’haver rebut un autor o lector).
– el retorn i el material que els centres aporten a través de la memòria, que serà determinant per tornar a participar en el programa.

Per a optimitzar la visita , vos recomanem la consuta dels recursos següents. Una vegada acceptada la sol·licitud i per a agilitzar el procés, en aquest punt la Fundació FULL posarà en contacte l’autor o l’autora amb la persona encarregada del centre educatiu per a concretar la jornada de visita.

El centre lliurarà a l’autor/a, el dia de l’activitat, un certificat que indique que l’activitat s’ha realitzat.  Consulteu el model de certificat.

El centre també emplenarà una memòria d’activitat per tal que des de FULL se’n puga fer la corresponent valoració i s’enviarà a l’adreça de correu electrònic autorsalesaules@fundaciofull.com. Aquest punt és important per a fer una valoració global de l’acollida del projecte.

La quantitat de sol·licituds acceptades quedarà condicionada pel pressupost disponible per a aquesta activitat durant l’any natural de realització.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca