Condicions generals

El centres que participen en el programa assumiran el compromís de:
I. Que tots els alumnes hagen llegit, com a mínim, una obra de l’autora o autor seleccionat i l’hagen treballada a l’aula. És necessari que els alumnes tinguen el màxim coneixement possible sobre l’escriptora o escriptor que fa la visita.
II. Cada centre podrà rebre com a màxim una autora o autor per curs i per cada nivell escolar (primària, secundària o batxillerat).
III. Els centres hauran de fer-se càrrec de les despeses de desplaçament de l’autora o l’autor (del quilometratge, a raó de 0,28 €/km + peatges si fa servir el seu propi vehicle, o del bitllet de metro, autobús, tren, etc. si fa servir transport públic).
IV. El nombre d’alumnes per sessió no haurà de ser superior a 50-60.
V. La sessió tindrà una durada aproximada d’una hora. En cas que el centre estiga interessat en fer alguna sessió extra haurà d’acordar-ho directament amb l’autora o autor i fer-se càrrec de les despeses que supose.
VI. Caldrà esmentar que aquesta és una activitat de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua gestionada per la Fundació FULL desenvolupada dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021 en tota la difusió que es faça d’aquest programa i també a través de les xarxes.
VII. El centre lliurarà en mà a l’autora o autor, el dia de l’activitat, un certificat que indique que l’activitat s’ha realitzat. Aquest certificat ha de ser original i en cap cas serà admesa una fotocòpia.
VIII. El centre lliurarà la memòria per correu electrònic a autorsalesaules@fundaciofull.com en un termini no superior als 15 dies hàbils des de la realització de l’activitat per tal que FULL puga fer la corresponent valoració.
IX. Per a futures edicions del programa es tindrà en compte: no haver rebut el mateix autor o autora de manera consecutiva els dos cursos anteriors i la presentació de la memòria .

Des de la Fundació FULL es recomana la compra del llibre de lectura per tal d’incentivar que els alumnes construïsquen una biblioteca personal.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca