Matilde Gordero Moreno

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 06/04/1984 a Cullera

DESTINATARIS

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

 

DISPONIBILITAT

A concretar

TRANSPORT

Transport públic

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Matilde Gordero-Moreno és escriptora i periodista. És autora del llibre d’assaig “Mai no s’acaba de tornar” (Bullent, 2022), sobre el retorn al poble, i del poemari “Aquí ya no queda nadie” (Ediciones Carena, 2021), que explora el dol arran d’una ruptura amorosa.

Ha cursat sengles postgraus en Especialización en la Enseñanza de la Escritura Creativa —de la Escuela de Escritores i la Universidad de Alcalá (UAH)— i en Corrección de Español —de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP)—. També treballa com a consultora de comunicació i actes i és membre de l’Associació Cultural K-lidoscopi, de Cullera, on forma part de l’equip de la Fira Literària Joan Bohigues, una cita anual que se celebra cada primavera.

Els seus articles es poden llegir als digitals Pikara Magazine, El Salto, Núvol, Media.Cat, Nationalia.cat, El Salto, Factorhuma.org i Diari La Veu. En aquest últim, va escriure, durant dos anys, una columna quinzenal en la qual destacaven els seus escrits impressionistes i costumistes sobre el seu poble natal, els diaris de viatge i les ressenyes d’escriptores. Aquest compendi va ser la llavor del seu segon llibre.

Ha estudiat Narrativa, Conte i Microrelat en l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on un dels seus contes va ser seleccionat per a l’antologia biennal d’alumnes Iceberg 2. Així mateix, ha estat guardonada en nombros concursos literaris. També és professora d’escriptura creativa i acaba d’engegar un projecte per impartir tallers en escoles i instituts.

OBRES PUBLICADES

Mai no s’acaba de tornar (Edicions del Bullent, 2022)

Aquí ya no queda nadie (Ediciones Carena, 2021).

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Ha escrit per a Pikara Magazine, El Salto, Núvol, Media.Cat, Nationalia.cat, El Salto, Factorhuma.org i Diari La Veu.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca