Maria Josep Carro de Mena

SOBRE L'AUTOR

Maria Josep Carro de Mena (València 1955), és llicenciada en filosofia per la Universitat de València i ha dedicat tota la vida laboral a conrear la meua passió, l’ensenyament del Valencià com a professora de Secundària i Batxillerat a l’ensenyament públic.

WEB DE L'AUTOR

DESTINATARIS

Batxillerat (17-18 anys)

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Dimecres o dijous de matí

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA:

Maria Josep Carro de Mena (València 1955), és llicenciada en filosofia per la Universitat de València i ha dedicat tota la  vida laboral a conrear la seua passió, l’ensenyament del Valencià com a professora de Secundària i Batxillerat a l’ensenyament públic. Malgrat haver investigat sobre la Corona d’Aragó a l’època medieval, tant a nivell històric com literari, per elaborar materials didàctics per a l’aula, fins ara no havia trobat el temps necessari per concretar aquesta recerca en una obra literària. Ara ho he fet amb el llibre l’Illa del corall. Un relat en femení per entendre la relació de la Corona d’Aragó amb Sardenya. Visc a Alboraia molt a prop d’on vaig nàixer, entre la mar i l’horta.

OBRES PUBLICADES:

-L’Illa del corall – Edicions del Bullent, 2021 – Col.lecció Petjades

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca