Esther Climent Gosp

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 1995 a Oliva. Resideix a València

DESTINATARIS

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

DISPONIBILITAT

Dimarts matí (alguns), dimecres matí, divendres vesprada

TRANSPORT

Transport públic

BIOGRAFIA

Esther Climent Gosp va nàixer a Oliva el 1995. Graduada en Odontologia per la Universitat de València, compagina la seua professió amb la seua dedicació a l’escriptura. Ha participat com a col·laboradora habitual en Gargots Revista Literària, i actualment forma part del seu consell editorial. La seua novel·la Heli Argilés i els misteris d’aigua, ha estat guardonada amb el XXIX Premi Carmesina de Narrativa Infantil. També, forma part de Saforíssims, Societat Literària. Apareix com l’autora més jove recollida a Gandia, Capital Literària: Antologia de textos actuals de la Safor-Valldigna (Lletra Impresa Edicions, 2018). A més a més, alguns dels seus relats han estat publicats a Núvol, el digital de cultura (Foc, 2014; Cos en blanc, 2017; L’anunci de cervesa, 2018). El relat curt, l’haiku i la tanka són les formes principals de les seues creacions.

OBRES PUBLICADES

Heli Argilés i els misteris d’aigua, Tandem Edicions, 2020

Antologia de textos actuals de la Safor-Valldigna. Lletra Impresa Edicions, 2018

PREMIS LITERARIS

XXIX Premi Carmesina de Narrativa Infantil

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Núvol, el digital de cultura (Foc, 2014; Cos en blanc, 2017; L’anunci de cervesa, 2018)

Gargots Revista Literària 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca