Rosa Sanchis Caudet

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el a 20/07/1966 a Benifairó de les Valls. Resideix a València

WEB DE L'AUTOR

http://rosasanchis.cat/

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

DISPONIBILITAT

Vesprades a concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Rosa Sanchis i Caudet és professora de valencià i autora de novel·les i assajos sobre educació afectivosexual, prevenció de la violència de gènere i promoció de la igualtat i de la diversitat. Des de fa més de dues dècades treballa aquests temes a les seues classes de manera transversal, especialment a través del blog Karicies.com i ofereix també formació al professorat. Amb els seus treballs ha guanyat diversos premis de pedagogia (Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2005, Premi Melchor Botella de Renovació Pedagògica 2005 i Premi Enric Soler i Godes d’Experiències pedagògiques a l’escola 2010).

Ha elaborat també la guia d’educació sexual “Els nostres cossos, els nostres drets” (2018) per a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. És autora de l’assaig Tot per amor? Una experiència educativa contra la violència a la dona (Rosa Sensat, 2006); de les novel·les per a adolescents Abril no és un mes (Tàndem, 2008) i Primavera per a Palmer (Tàndem, 2008), que tracten sobre la sexualitat i l’assetjament escolar. També són per als adolescents els assajos Què tinc ací baix? i Karícies.com (Edicions 96, 2012), on es recullen comentaris i reflexions pròpies i de l’alumat adolescent deixades en el blog Karícies. Ha publicat també Isabel escrigué lo llibre (Bromera, 2021, Premi Ciutat de València), una biografia novel·lada de sor Isabel de Villena i el seu temps.

OBRES PUBLICADES

Sexualidad y adolescencia (Rialla, 2005) Què tinc ací baix? (Bullent, 2005 i 2020) Abril no és un mes (Tàndem, 2008) Primavera per a Palmer (Tàndem, 2008) Tot per amor? Una experiència educativa contra la violència a la dona (Rosa Sensat, 2006 i, en castellà, Octaedro, 2006) karicies.com (Edicions 96, 2012) Isabel escrigué lo llibre (Bromera, 2021)

PREMIS LITERARIS

Tot per amor? Una experiència educativa contra la violència a la dona. Editorial Rosa Sensat. 2006. Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2005. IX Premi Melchor Botella de Renovació Pedagògica 2005. karicies.com. Edicions 96. 2012. Premi Enric Soler i Godes d’Experiències pedagògiques a l’escola 2010. Isabel escrigué lo llibre. Editorial Bromera. 2021. Premi de novel·la ciutat de València 2020 (Premi Isabel de Villena)

OBRES TRADUÏDES

Què tinc ací baix? Castellà Tot per amor? Una experiencia educativa contra la violència a la dona. Castellà

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca