Clàudia Serra Gómez

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 29/03/1996 a Alacant. Resideix a Sueca

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

DISPONIBILITAT

Dijous, a concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Clàudia Serra (1996) és graduada en Filologia Catalana i dramaturga. En l’àmbit de les arts escèniques, s’ha format en els cursos de dramatúrgia avançada de l’Obrador Internacional de la Sala Beckett. També ha realitzat el Màster Universitari en Estudis Teatrals a l’Institut del Teatre, on va fer les pràctiques de direcció escènica amb Sergi Belbel. Com a dramaturga, ha publicat Zoôn Politikón (2014) i Evast (2015), que van rebre els Premis de Creació de la UV, i que foren publicats a la col·lecció de Teatre del segle XXI de la UV i estrenats a la Sala Matilde Salvador de la Nau, sota la direcció de Joseo Valero i de Pau Poch, respectivament.

Serra també ha fet de crítica literària en algunes revistes, com ara Afers, Caràcters, Núvol, Gargots o La veu dels llibres, entre d’altres, així com diversos pròlegs per a la col·lecció de teatre de Bromera. L’any 2019 va estrenar: Els nous oradors (una microficció) a la sala NunArt de Barcelona i Esquerdes, a la Sala Matilde Salvador de la Nau. El 2020 va ser seleccionada per participar al Festival de dramatúrgia jove de l’Interplay Europe, a Berlin, en una beca concedida per l’Institut Ramon Llull i l’Obrador de la Sala Beckett. Recentment, ha publicat una adaptació de L’Heroi, de Santiago Rusiñol, en Onada Edicions, i s’ha involucrat en la col·lecció de narrativa de l’editorial Afers com a membre del Comitè de Direcció, junt a Vicent Olmos i Josep Alapont.

OBRES PUBLICADES

Zoôn Politikón, Publicacions de la Universitat de València, 2015.
Evast, Publicacions de la Universitat de València, 2016.
L’Heroi Onada edicions, 2020.

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

La veu dels llibres

PREMIS LITERARIS

Zoôn Politikón, Publicacions de la Universitat de València, 2015, 12a edició Premis de la Universitat de València d’Escriptura i de Creació.
Evast, Publicacions de la Universitat de València, 2016, 13a edició de Premis Universitat de València d’Escriptura i de Creació.

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Entrevista Plaça del Llibre

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca