Adrià Espí Marrahí

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 23/07/1992 a Xàtiva. Resideix a València

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

A concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Adrià Espí Marrahí va nàixer a Xàtiva al 1992. Fill de professors i artistes, va cultivar ràpidament l’interès per la literatura i el còmic. Actualment reconeix que escriure és el que més li agrada del món. Als 18 anys va marxar a estudiar a Barcelona, on ha viscut fins fa poc de temps.

Graduat i amb màster, ha treballat per a productores desenvolupant contingut, ha escrit i dirigit diversos projectes i és cocreador, coguionista i director de la sèrie El Mort Viu, comèdia negra per a la cadena betevé de Barcelona; una sèrie que comparteix elements amb el llibre que estem llegim al nostre club virtual Full de Lectura.

OBRES PUBLICADES

La bona vida

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Ressenya a Sota la Creueta, blog personal de Xavier Aliaga

Reportatge al diari La Veu 

Entrevista al diari El Temps 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca