Silvia Colomer Gisbert

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 18/02/1979 a Alcoi

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Conte contes des de 2014, soc narradora oral i contacontes i he treballat amb l’animació i la dinamització al món infantil i juvenil des de 2003. Regals que et guarda la vida, i dic regals perquè aquesta professió de contar contes no la puc considerar feina, és un regal.

La formació i les experiències m’han portat als viatges d’ací cap enllà i sempre porte unes xicotetes papallones a la meua panxa, al meu cor i a la meua consciència. Aquestes menudes i inquietes criatures, es tornen boges cada vegada que saben que s’acosta una de les meues sessions, i m’encanta.

He contat, programat i narrat a centres educatius, comerços, espais públics, biblioteques, centres comercials, racons curiosos i fins i tot a les reunions familiars o d’amics i no pretenc parar.

La narració i la necessitat d’alimentar-me d’històries ha anat creant en mi un altra necessitat, la d’escriure alguna història pròpia i aquesta aventura em va dur a escriure “La Bruixa Xocolata”, el primer llibre de la col·leció del mateix nom de Lletra impresa Edicions, un projecte que preten fer animació a la lectura amb les aventures d’un personatge molt entranyable i dolç.

M’encanta tafanejar, col·leccionar, adaptar, seleccionar i contar tot allò que em revoluciona els sentits a aquest ratet de vida que se m’ha regalat. I també m’agrada compartir amb infants, joves i famílies, les històries que s’em posen pel camí.

OBRES PUBLICADES

“La Bruixa Xocolat” de Lletra Impresa Edicions d’octubre de 2017

“La Bruixa Xocolata i els Monstres Mostosos” de Lletra Impresa Edicions d’octubre de 2018

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Ressenya al diari Levante 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca