Xavi Sarrià Batlle

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 07/04/1977 a Barcelona. Resideix a València

WEB DE L'AUTOR

xavisarria.cat

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat. A concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Xavi Sarrià va nàixer a Barcelona l’any 1977, tot i que viu a València des de ben jove. Durant vint anys ha estat lletrista i cantant del grup Obrint Pas, un dels més populars de la nostra música. Amb aquest grup ha enregistrat set discos, entre els quals destaquen Terra, La Flama, En Moviment, Benvingut al Paradís i Coratge, i ha realitzat llargues gires arreu del món. L’any 2008 va publicar el recull de contes Històries del Paradís, traduït també al castellà.

El 2014 va publicar la novel·la Totes les cançons parlen de tu que compta ja amb tretze edicions. El 2018 va publicar l’àlbum il·lustrat Al país de l’olivera, premiat com el Llibre Il·lustrat Millor Editat per la Generalitat Valenciana. És llicenciat en Filologia Catalana i ha col·laborat en diversos mitjans com L’Accent, Catalunya Ràdio, Ràdio Klara, Vilaweb o L’Avanç

OBRES PUBLICADES

Històries del Paradís, Bromera, 2008.
Totes les cançons parlen de tu, Sembra Llibres, 2014.
Al país de l’olivera, Sembra Llibres, 2018.

OBRES TRADUÏDES

Totes les cançons parlen de tu, Sembra Llibres, 2014 al Castellà

PREMIS LITERARIS

Al país de l’olivera, Sembra Llibres, 2018, Premi Llibre Il·lustrat Millor Editat per la Generalitat Valenciana

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Xavi Sarrià_ Entrada Viquipèdia

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca