Jaume Monzó Martí

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 25/07/1971 a La Font d’en Carròs. Resideix a València

DESTINATARIS

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Jaume Monzó Martí (la Font d’en Carròs, 1971) es llicenciat en Filologia Catalana. De 2004 a 2010 va estar al capdavant de la redacció del setmanari El Temps. D’aleshores ençà es dedica a la docència, tant a secundària com a l’ensenyament d’adults. En novembre de 2014 va publicar la seua primera novel·la, En línia (Sembra llibres), una novel·la original i transgressora, escrita a cop de missatges de Whatsapp i perfils de Facebook, amb la qual va obtindre el Premi al Llibre Juvenil Millor Editat, que li va atorgar la Generalitat Valenciana.

Ha conreat també el relat breu en diverses iniciatives col·lectives. L’any 2015 va participar en el llibre Premi Carolina Planells contra la violència de gènere, amb el relat T’estime tant. Una història que alerta sobre les relacions obsessives, en la qual torna a explorar els formats virtuals. En desembre de 2017 va participar en el llibre Vols dir que som això? (Llegir en català) amb el conte Va de bo! Una història que tracta d’explicar l’ambient dels trinquets i de la pilota, esport del qual és un gran aficionat.

La Colla U (Andana editorial) és la seua primera incursió en la literatura infantil. Un relat d’aventures en el qual la pilota torna a ser protagonista, i amb el qual va obtindre el Premi Enric Lluch de narrativa infantil Ciutat d’Algemesí.

OBRES PUBLICADES

En línia, Sembra llibres (2014)
La colla U, Andana editorial (2019)
Sense connexió, Sembra llibres (2020)

PREMIS LITERARIS

En línia, Sembra llibres (2014). Premi de la Gen. Val. al llibre infantil millor editat
La colla U, Andana editorial (2019). Premi Enric Lluch de narrativa infantil Ciutat d’Algemesí

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Entrevista al diari Elpuntavui.cat
Ressenya al blog Elmarcapagines.com
Article en el diari El País

Viquipèdia-Jaume Monzó

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca