Manola Roig Celda

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 26/09/1966 a Sueca

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

De dilluns a divendres

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Manola Roig, Sueca, 1966. Artista plàstica multidisciplinar, ha realitzat diferents cursos de dibuix, ceràmica i gravat, tant a València com a l’Escola D’Art de l’Escultor Beltran.

Rapsoda i bloguera, durant la dècada dels 90 treballà com actriu de doblatge i en l’adaptació de textos per al doblatge per a diferents empreses del sector d’audiovisuals. La creació del blog www.vidapervida marcarà l’inici de la seua carrera com a artista plàstica. Ha publicat llibres conjuntament amb Rosa Roig, Vicenta Llorca, Emili Selfa o Francesc Mompó, treballant a quatre mans i per encàrrec. Ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives, les seues imatges han aparegut publicades en diferents revistes, llibres de falla (La Falla Plaça Malva d’Alzira; Falla Sant Nicolau-Mosquit de Gandia; A.C Falla El Canet de Cullera; Sagrada Família Corea de Gandia o Na Jordana de València entre d’altres) i diaris tradicionals (Suplement Cultural de El Mundo) i digitals (Diari La Veu del País Valencià). Col·laboradora de la revista digital Jaula Azul.

El seu projecte creatiu és variat i divers, sempre a la recerca de noves maneres i llenguatges plàstics amb els quals poder expressar-se. Comissària i co-autora amb la seua germana Rosa Roig, de l’exposició ‘Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps’. Exposició de caràcter itinerant organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de les activitats programades per al Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.

Membre de l’Asociación Clásicas y Modernas (CyM) i Dones de Frontera, col.lectiu per a reivindicar el paper de les dones en l’art. Actualment realitza tallers creatius d’animació lectora per a Centres Escolars i Biblioteques públiques dirigits principalment als cicles de Primària.

OBRES PUBLICADES

Joc de dos, Editorial Germania, 2012
La dona que es rigué de Talleyrand, El Petit Editor, 2014
Animals de Séquia, Edicions 96, 2014
Viatge a Avinyó, El Petit Editor, 2015
Impostures, Blablablismes i altres koales, El Petit Editor, 2016
Insectostomia, El Petit Editor, 2016
La Delicada de Gandia, Lletra Impresa, 2017
Diguem no. Homenatge a la paraulal, AAVV, CEIC ALfons el Vell, 2017
Una Marjal de Llegendes, Lletra Impresa, 2018
Un 10 per a la Igualtat (2008-2017) A.C Tirantianes, 2018
Contem històries de dones d’ací, Vincle Editorial, 2018
Isabel vol ser escriptora, Edicions 96, 2019

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca