Francesc Pastor Verdú

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 31/08/1962. Resideix a Mutxamel

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

A convenir

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Francesc Pastor i Verdú (Mutxamel, 1962) ,mestre, llicenciat en Psicopedagogia i doctor en Investigació Educactiva per la Universitat d’Alacant. Treballa com a mestre en el CEIP Arbre Blanc de Mutxamel, i com a professor associat a la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant. És membre del grup “Dilluns Poètics”.
A l’any 1985 va obtindre el Premi Joan Valls de poesia amb el poemari Les vuit raons de tristesa d’Eugeni Mar, publicat en la revista La Rella. D’altres poemes seus apareixen a l’antologia A Alacant. Els Dimarts Poètics de La Naya -1987-1989, publicada per l’editorial “Indicios”. Durant els anys 2013 i 2014 obté el Premi de Poesia 9 d’Octubre de Sant Vicent del Raspeig, amb Retrat d’amants i Lletres Tardanes, respectivament. En 2017, obté el Premi de Poesia Marc Granell d’Almussafes, amb Lletres de viatge, i el Premi de Poesia Ciutat de Torrent amb Fils de llum, publicat per l’editorial Tabarca. Recentment ha obtingut el premi de poesia en la convocatòria dels Premis Literaris 25 d’abril – Ciutat de Benissa, amb l’ obra Espill brut.

OBRES PUBLICADES

“Les vuit raons de tristesa d’Eugeni Mar”, La Rella-1985
“Poemes-A Alacant-Els dimarts poètics de la Naya-1987-89” Ed. Indicios-1992
“Retrat d’amants”-Ajuntament Sant Vicent del Raspeig-2014
“Lletres de viatge”-Edicions 96-2018
“Fils de llum”-Editorial Tabarca-2018
“Espill brut”-Viena edicions-2019

PREMIS LITERARIS

Premi Joan Valls de poesia-1985
Premi 9 d’octubre de poesia – Sant Vicent del Raspeig-2013
Premi 9 d’octubre de poesia – Sant Vicent del Raspeig-2014
Premi Poesia Marc Granell d’Almussafes-2017
Premi Poesia Ciutat de Torrent-2017
Premi Poesia Vila de Benissa-2018

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca