Sandra Capsir Maiques

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 25/04/1983. Resideix a Senyera

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Vesprades

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Sandra Capsir (Castelló de la Ribera) és periodista de formació i ha treballat tant a la ràdio (com a redactora, locutora i productora) com a la premsa escrita, fent col·laboracions i articles per a diversos mitjans. A més a més, és músic de formació, on la seua experiència professional s’ha basat en la docència. Col·laborà en la redacció del llibre Musicàlies, un llibre model en la inclusió de les dones als continguts de l’ESO nascut a la llum del projecte TRACE Las mujeres en los contenidos de la Enseñanza Secundaria Obligatoria, de la Universitat de València. Actualment, treballa en el gabinet de Comunicació d’Edicions Bromera.

OBRES PUBLICADES

Dones valencianes que han fet història, Edicions Bromera, 2018

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca