Jesús Huguet Enguita

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 26/11/1976. Resideix a València

WEB DE L'AUTOR

jesushuguet.com

DESTINATARIS

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

 

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Nascut el 26 de novembre de 1976, és llicenciat en Belles Arts per la facultat de Belles Arts de San Carles (Universitat Politècnica de València) i membre del col·lectiu de dibuixants 7 Monos. Després de treballar en diversos estudis de disseny gràfic funda, el 2002, el seu propi estudi, anomenat Estudio 55. Des de l’any 2008 es dedica a la il·lustració i al disseny de manera independent. Ha escrit, il·lustrat i dissenyat llibres per a editorials com Edicions Bromera, Edicions SM, Norma Editorial, Edicions 96, Algar, Tàndem, Carena Editors i un llarg etcètera.

És, a més a més, el dissenyador oficial de la coneguda companyia teatral Albena Teatre, d’altres entitats com el Festival de Titelles de la Ribera i d’editorials com Grafito Editorial; i va ser director de la revista infantil La Pelitrúmpeli entre 2010 i 2014 i, des de 2003, és un dels guionistes i dibuixants de la revista Camacuc. També ha estat encarregat d’escriure i il·lustrar la major part de números de la Col·lecció Gràfica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

En 2017, entre altres treballs, escriu i dibuixa el còmic Blasco Ibàñez i nosaltres per a la Generalitat Valenciana, crea la historieta Omega, la xiqueta més poderosa de l’Univers per al diari Levante EMV i es escollit artista resident per l’Orfeó Universitari de València.

OBRES PUBLICADES

Les Hussards (7 Monos, 2001)
Tirant lo Blanc (Edicions Camacuc) 2006
Jaume, el Conqueridor (Edicions Camacuc) 2008
Jaume I (Acadèmia Valenciana de la Llengua) 2008
Francesc Eiximenis (Acadèmia Valenciana de la Llengua) 2009
Enric Valor (Acadèmia Valenciana de la Llengua) 2010
Llàtzer i els Lemurians (La Pelitrúmpeli) 2010
Teodor Llorente (Acadèmia Valenciana de la Llengua) 2011
El Misteri d’Elx (Acadèmia Valenciana de la Llengua) 2011
Estellés, la clau que obre tots els panys (A. Valenciana de la Llengua) 2012
El cant dels Angelets (Acadèmia Valenciana de la Llengua) 2013
Imaginautes (Ed. Camacuc) 2014
Les Corts Valencianes (Ed. Camacuc) 2016
Els secrets de l’Ajuntament (Ajuntament de València) 2016
Blasco Ibáñez i nosaltres (Generalitat Valenciana) 2018

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Un pont de plata-Youtube

Camacuc-Youtube

Viquipèdia

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca