Josep Lluís Galiana Gallach

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 28/02/1961 a València

WEB DE L'AUTOR

joseplluisgaliana.com

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxiller

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Josep Lluís Galiana és diplomat en Estudis Avançats (DEA) per la Universitat Politècnica de València i Titulat Superior pel Conservatori Superior de Música de València. Saxofonista, compositor, escriptor, periodista, editor i gestor cultural destacat en l’escena internacional de la lliure improvisació, l’avant-garde jazz, la investigació etnomusicològica i la divulgació de la cultura i les arts, ha estrenat i presentat els seus treballs en importants festivals de Portugal, França, Grècia, Polònia, Suècia, EUA, Xina, Brasil, Argentina, Mèxic, Cuba i Espanya.

És autor de diversos assajos, estudis musicològics i poemaris, així com de nombrosos escrits publicats en llibres col·lectius, periòdics i revistes especialitzades.  Entre els anys 1994 i 2013, va ser redactor del diari Levante-EMV i director del Club Diario Levante. La seua discografia abasta més d’una trentena de gravacions. El 2016, funda EdictOràlia Llibres i Publicacions i el segell Liquen Records.

En el camp de la docència, ocupa la Càtedra d’Orquestra i Cor del Conservatori Superior de Música de Castelló durant el curs 2002-2003, on funda la Big Band de l’esmentat centre. També, ha estat professor d’Història i Estètica de la Música al Conservatori Professional de Música de València (2002) i d’Educació Estètica al Conservatori Professional de Música de Cullera (2004-2005), a més d’impartir nombrosos cursos, tallers i seminaris al voltant de la improvisació, l’electroacústica, l’art sonor i altres qüestions musicològiques, artístiques i culturals a Argentina, Grècia, Suècia i Espanya.

Fundador i president del Laboratori per a la Investigació de Processos Creatius Contemporanis AD LAB, és secretari de l’Associació de Música Electroacústica d’Espanya (AMEE), entitat membre de la International Confederation of Electroacoustic Music (ICEM / Unesco), entre 2006 i 2014.

OBRES PUBLICADES

Sons compartits. Poemes, textos i pretextos (EdictOràlia, 2018)
Improvisación Libre. El gran juego de la deriva sonora (EdictOràlia, 2017)
Escritos desde la intimidad (EdictOràlia, 2016)
La emoción sonora (Editorial Piles, 2014)
Quartet de la Deriva (Editorial Obrapropia, 2012)
XI Premis Tirant. Festival de l’Audiovisual Valencià (Ed. Prensa Valenciana, 2009)
X Premis Tirant. Festival de l’Audiovisual Valencià (Ed. Prensa Valenciana, 2008)

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Sul Ponticello, lasBandas, Itamar, Eufonía, El Cuaderno, etc

PREMIS LITERARIS

Primer Premi de Poesia en Valencià al 50è Certamen poètic Festa de la Primavera 2008, oganitzat per l’Asociación de Amigos de la Poesía de Valencia, amb el patrocini de l’Ajuntament i la Diputació de València.

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

edictoralia.com

Viquipèdia-Josep Lluís Galiana

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca