Aina Garcia Carbó

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 4/11/1993 a Castelló de la Plana

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxiller

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

De dilluns fins dijous (inclusive), de matí o de vesprada

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Amb una infància feliç, acabada el 2006 amb la mort del meu pare, quan jo tenia 12 anys. Arrel d’això, comence a escriure “en secret”, ja que no serà fins al 2015 que tots aqueixos poemes –i més- ixen a la llum i es recullen a Rere la paraula (Onada Edicions, 2015).

Graduada en Magisteri Infantil (UJI, 2015), amb una estada posterior de 2 anys a Barcelona, on continue estudiant i coneixent gent rellevant del món de les lletres. Comença la meua col·laboració activa amb l’AELC així com amb El Pont, Cooperativa de Lletres de Castelló i Comarquess. Alhora, comence a fer ponències, xarrades o conferències diverses sobre poesia o LIJ. A Barcelona, estudie el màster en Literatura Infantil, Juvenil i Llibres (UAB-Banco del Libro, Veneçuela) i vaig assitir a classes del màster en Estudis Avançats en Filologia Catalana (UB-UAB). També vaig estar treballant de becària a l’editorial Ekaré. Al finalitzar els meus estudis, ja sóc crítica literària i especialista en LIJ, tenint nocions d’edició i correcció de textos.Dos anys després, torne a Castelló amb la ferma intenció de quedar-me i de fer “créixer” la ciutat encara més a nivell literari, i, sobretot, a reconèixer i fer destacada la figura de la dona dins la literatura (la qual, ací a Castelló i a totes parts, està menystinguda, sofrint-ho jo en primera persona).

Si més no, el meu projecte futur és, partint d’El Pont, arribar a les diferents escoles de Castelló, als i les alumnes, fer tallers diversos envers la LIJ o la poesia, etc. El projecte que se’ns presenta per FULL, em pareix preciós, ja que és un dels projectes pendents que tinc, un dels que m’encantaria fer i dur a terme (des d’El Pont, estava preparant un projecte semblant a nivell de Castelló i comarques): parlar de creació als xiquets o adults, dels diferents moments d’escriure, de com i quan escriure, etc. etc. etc. És una cosa que m’apassiona, poder traslladar el poder de la literatura.
Podria dir, que tinc molts projectes en funcionament i moltes idees pel futur. I que, ara mateix, estic preparant les oposicions de Magisteri, raó per la qual la meua activitat literària, tant de creació pròpia com de crítica literària s’ha reduït.

OBRES PUBLICADES

Rere la paraula, Onada Edicions, 2015.

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

– Revista Caràcters.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca