Teresa Sanchis Labiós

DESTINATARIS

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Transport públic

BIOGRAFIA

El meu nom és Teresa Sanchis Labiós i vaig nèixer a El Cabanyal (València). Sóc llicenciada en Geografia i Història, en l’especialitat d’ Història de l’Art, i docent. Vaig començar a escriure a la meua etapa universitària, quan gràcies a una beca de col·laboració, vaig formar part de l’equip de redacció de la mítica revista de la Universitat de València, DISE. Més tard vaig col·laborar (i encara col·labore) a altres publicacions de la UVEG, com ara FUTURA i CARÀCTERS.

La meua vocació extrictament literaria, va començar amb regularitat el 2004, quan guanye el I Premi de relats no sexistes Filomena Valdecabres, de Quart de Poble. A partir de aleshores, encete un seguit d’articles sobre dones artistes a la web de continguts Suite.101.net, que alterne amb l’escriptura de relats.
Al 2010 sóc seleccionada per Eduard Ramírez Comeig per participar a “”Teixir revoltes”” la obra col.lectiva de la qual és coordinador, on col·labore amb el text “”20 anys”” i que publica el Servei de publicacions de la Universitat de València.
En 2013 vaig ser finalista amb el relat “”El millor dia de la seua vida”” al Certamen Dones i Igualtat del Exc. Ajuntament de València.

He treballat de documentalista a la Filmoteca Valenciana i de suport tècnic de projectes del Servei de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de València.
Però la meua vocació docent i el meu contacte directe amb les necessitats educatives de l’ alumnat, feren que em decidira al 2016 per la literatura Infantil-Juvenil. A gener de 2017, surt la primera edició de la meu primera novel·la infantil “”L’Esperit del Cabanyal, editada per Edicions del Bullent i a novembre de 2017, la segona edició.
El llibre explica la història de Guillem, un xiquet, que amb la màgica ajuda de l’Esperit del Cabanyal, poble amenatzat pels especuladors inmobiliaris, viatjarà a l’època de Sorolla i Blaco Ibàñez, per trobar les quatre claus màgiques que salvaran el seu barri.
Actualment tinc dos obres a la fase de preedició.

OBRES PUBLICADES

– L’Esperit del Cabanyal. Edicions del Bullent, 2017
– “El millor dia de la seua vida”. Ajuntament de València, 2013
– 20 anys. En Teixir revoltes. Eduard Ramírez Comeig (coordinador)
– Marite i les dones goril·la. Scito Edicions, 2021

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Blasting News

PREMIS LITERARIS

“El millor dia de la seua vida””. Finalista, Cértamen Dones i Igualtat, Ajuntament de València.

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Esperit del Cabanyal al web d’Edicions del Bullent
Entrevista al programa Tercera persona del singular

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca