Vicent Ferrer Marco Moreno

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 10/7/1981 a Benifaió. Resideix a València

WEB DE L'AUTOR

vicentmarco.com

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Dilluns tot el dia. Vesprades de dilluns a divendres des de les 15h

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Vicent Marco, nascut en 1981 a Benifaió, és un xic de poble que viu a la ciutat. Els seus pares volien que aprenguera idiomes i l’enviaren a estudiar a molts llocs (Estats Units, França, Italia…), però el seu cor valencià no pot viure allunyat de la seua terra. Per això quan baixa al poble dina putxero amb la seua iaia Consuelo, i els diumenges que pot, aprofita per a esmorzar amb els amics de tota la vida. En canvi quan està en la ciutat fa vida de cultureta amb els amics moderns de la “”capi””, s’adapta a tot. De vegades parla castellà, altres valencià, i també li toca parlar anglés, italià, i fins i tot francés alguns dies. I Independentment del lloc on estiga o de la llengua que parle, sempre regala bones paraules sobre esta terra de la qual s’ha enamorat tant, que no fa altra cosa que escriure d’ella.

Llicenciat en periodisme ha escrit en el Levante- EMV i durant molts anys va treballar en l’extinta Ràdio 9, on va arribar a presentar el programa de més audiència, La Taula Esportiva. Ara compagina la seua professió amb l’escriptura, i a banda de poder escoltar-lo en VCF Ràdio i llegir-lo en Culturplaza, ha publicat 4 llibres en 2 anys. Vicent ha col·laborat en desenes de mitjans internacionals com la BBC, Fox Sports o Matador Network i també ha exercit de traductor en rodes de premsa i conferències. Els seus articles s’han fet moltes vegades virals, i alguns d’ells han superat el milió de lectures. Molt prompte el podreu vore també en televisió, ja que ha format part d’un programa del Terrat per a À punt, com a guionista, redactor i expert.

OBRES PUBLICADES

De Categoria (Internacional), Sargantana, 2016
De Molta Categoria, Sargantana, 2017
Sofía, Lucas i el Balenó, Sargantana, 2017
Les Boles del Drac, Bromera, 2018

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Culturplaza

VCF Ràdio

Matador Network

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Les boles del drac a Valencia Plaza

De categoria internacional a València Culture

De categoria internacional a Las Provincias

El comboi de ser valencià al Levante

De molta categoria a València Bonita

Entrevista en Cadena Ser

Entrevista al web de Psicologia y Comunicación

Book trailer De molta categoria

Book trailer De categoria

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca