Toni Bellón Climent

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 27/5/1984 a Algemesí

DESTINATARIS

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Transport públic

BIOGRAFIA

Sóc graduat en Geografia i Ordenació del Territori per la Universitat d’Alacant (2011-2015) i màster en Antropologia Social per la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2015-2017). El 2016 vaig estar guanyador del Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular, convocat per Edicions del Bullent i el Museu Valencià d’Etnologia, per l’obra “Els bastonets d’Algemesí”, i recentment he estat premiat amb el Premi d’Investigació antropològica Joan Francesc Mira, convocat per l’Associació Valenciana d’Antropologia, amb la col·laboració del Museu Valencià d’Etnologia i la Universitat de Valencia, per l’estudi “Usos i pràctiques de la tradició: Les muixerangues d’Algemesí”.

En octubre de 2017 vaig rebre el Premi TFM pel Treball Fi de Màster “El Museo de Pusol: Descripción etnográfica y análisis DAFO”. En el camp de la narrativa curta he estat guanyador del Premi de narrativa en valencià en el I Certamen literari per a la igualtat “Casa de la Dona”, convocat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Elx, per “La igualtat entre gèneres en la muixeranga d’Algemesí” (2016), i del Premi Narrativa en valencià en els Premis Literaris Vila de Tous, convocats per l’Ajuntament de Tous, per “Mar de fang” (2017).

OBRES PUBLICADES

Els bastonets d’Algemesí – Edicions del Bullent – 2017.
Usos i pràctiques de la tradició: Les muixerangues d’Algemesí – Neopàtria – 2018.

PREMIS LITERARIS

Els bastonets d’Algemesí – Edicions del Bullent- 2017 – Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular
Mar de fang -Ajuntament de Tous – (encara s’ha publicat) – Premi Narrativa en valencià Vila de Tous

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Els bastonets d’Algemesí a la web del diari La veu d’Algemesí

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca