Paco Moreno Caballero

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 23/8/1968 a Alzira. Resideix a Polinyà de Xúquer

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

De dimarts a dijous

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Paco Moreno i Caballero i Jordi Moreno i Caballero són germans, nascuts el 1968 i el 1969, respectivament, a Polinyà de Xúquer (la Ribera Baixa), on actualment també resideixen. El 1998 publiquen el seu primer llibre, Un melonar en la lluna, amb el qual enceten la seua faceta humorística que abraça diversos camps de la comunicació: ràdio, televisió i publicacions diverses. Amb els seus llibres intenten actualitzar l’humor valencià tradicional buscant nous camps temàtics i noves formulacions en la forma.

També porten a terme una tasca de recopilació i recuperació de les tradicions orals populars. A més, sota el nom d’«Els Màgics Bufons» fan interpretacions en viu d’alguns dels seus escrits, amb recursos com la màgia i l’humor, adreçats al públic infantil.

OBRES PUBLICADES

Un melonar en la lluna , Germanía, 1996
El Taller de l’humor, Bromera 2001
Les aventures espacials de Ximet i Blai el papagai, Bromera 2004
El Supertaller de l’humor, Bromera 2007

PREMIS LITERARIS

I concurs de relats curts Polinyà de Xúquer (Relate curt ‘El jugador d’escacs’)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca