Paco Esteve Beneito

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 2/10/1979 a Agres. Resideix a Felanitx (Mallorca)

DESTINATARIS

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Preferentment dijous i divendres

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Nascut a Agres, criat a Alacant. Estudie les llicenciatures de Filologia Catalana (Universitat d’Alacant, 2002), de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (Universitat de Barcelona, 2009) i el Diploma d’Estudis Avançats en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (Universitat de Santiago de Compostel·la, 2008).

He treballat coordinant subtítols i traduccions a la Filmoteca de Catalunya (2002-2005), de professor lector de llengua i literatura catalanes a la Universitat de Santiago de Compostel·la (2005-2008), i de professor de català, anglès i castellà en diversos centres públics a Menorca i Mallorca (fins a l’actualitat). M’he format en teràpia Gestalt (Aula Balear de Gestalt, 2013).
He participat en diverses iniciatives cíviques, culturals i artístiques, que seria molt feixuc de detallar, però que inclouen grups musicals i teatrals, activisme cultural, voluntariat, etc. Actualment visc i treballe a Mallorca i soc pare de dos fills com dos sols.

OBRES PUBLICADES

Agres i dolces (el Bullent, 2015)
Si ha nevat (Bromera, 2016)
Qui no fa la festa (Mésllibres, 2018, edició d’autor el 2013)

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

“Descobrir Catalunya”

Revista “Barcella”

Setmanari “La Directa”

PREMIS LITERARIS

Premi Enric Valor de Novel·la de la Diputació d’Alacant 2015.
Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2016.
(tots dos per “Si ha nevat”)

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Blog mesvilaweb.cat
El País Edició Catalunya
Valencia Plaza
Diari digital Núvol
Diari La Veu
Diari La Veu
Diari La Veu

Viquipèdia-Paco Esteve

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca