Nacho Golfe Betoret

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 4/5/1982 a Vilamarxant. Resideix a Riba-Roja de Turia

WEB DE L'AUTOR

capitanzheimer.com

DESTINATARIS

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

Preferiblement Dijous 13:00 a 21:00

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Mestre de vocació que mai deixa d’aprendre gràcies als seus millors professors: els seus alumnes. Com a creador d’històries, amant dels còmics i el teatre, no pot faltar l’humor en els seus relats i guions teatrals, d’ací naix El Capità Zheimer, una saga que tracta esta difícil malaltia a través d’una aventura per a xiquets repleta de valors i diversió.
Junt amb AFAV s’ha creat un senzill projecte escolar amb l’objectiu de sensibilitzar als més xicotets, a través de la lectura del llibre, unes xarrades pactades amb l’Associació i la disponibilitat de la versió teatral de l’obra.

OBRES PUBLICADES

El Capità Zheimer – Editorial Sargantana – 2018
El Capità Zheimer “Estreles del Rock” – Editorial Sargantana 2018

OBRES TRADUÏDES

Castellà i valencià

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca