Miquel Àngel Puig Cuadau

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 17/12/1969 a L’Alcúdia

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

Flexible i ajustable

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Sóc un mestre amant de la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra música. Al 2006 obtinc el 2n premi en el concurs de narrativa curta d’àmbit nacional organitzat per l’ajuntament d’Ontinyent amb l’obra “En memòria de Carme”.

Desenvolupe la seua tasca creativa de la ma de Dani Miquel, col•laborant en els projectes de Musiqueries, Els barrets de Valor, la Galàxia de les lletres, … i sent coautor del conte Per molts anys i El Nadal de Tica i Andreu que forma part del material que engloba el treball “A Nadal, un pas de pardal”. Un camí que encetaren cap al 2009 amb l’edició del suplement infantil Xinximiricàcules al periòdic L’Alcúdia 752 i que després continuaren desenvolupant també al diari local de Carlet amb el suplement Carlicunies.

La meua passió per la cultura tradicional em fa endinsar-me sovint en la realització de projectes per a recuperar l’oralitat en la literatura explicant contalles i rondalles, a més en tot moment complemente les meues propostes amb aportacions didàctiques i pedagògiques.

OBRES PUBLICADES

Els mons de Laia, Andana, 2014
Llampuga, llampega!, Andana, 2017

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca