Miquel Àngel Puig Cuadau

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 17/12/1969 a L’Alcúdia.

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

Flexible i ajustable

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Al 2021 obté el Premi de narrativa en valencià “Rafael Comenge Dalmau” de l’Ajuntament d’Alberic per l’obra “De Llegendes i Reclams”, i també el Premi de no ficció infantil Dolors Català dins de la convocatòria Castellum Ripae de l’ajuntament de Castelló pel llibre “A les Fires i mercats”. En gener del 2020, el primer Premi de Narrativa Curta “Conte” de l’Ajuntament de Santa Maria del Puig pel relat “L’Escapulari”, al 2018 és guardonat al Premi Llegir per “Llegir per viure”, una trajectòria encetada al 2006en el concurs de narrativa curta d’àmbit nacional organitzat per l’ajuntament d’Ontinyent amb l’obra “En memòria de Carme”. Va col·laborar amb Dani Miquel en els projectes de “Musiqueries”“A Nadal, un pas de pardal” i “Per molts anys”. En 2014 publicà “Els mons de Laia”, un relat amb l’imaginari terrorífic valencià com a teló de fons. Al 2017 “Llampuga,llampega”, una història plena de música, arrelada en la màgia de les dones valencianes. Al 2018 forma part de la campanya “Llegir en valencià” de la Fundació Bromera amb  “Un pont de plata”.  Al 2020, participa en el llibre homenatge a Llorenç Giménez “Conte Contat” i amb la Diputació de València naix “L’home dels nassos”, una llegenda a la que dona vida i ànima de forma ben divertida. Al 2021 un nou llibre infantil, “Betlem Petrie i els mites de la mediterrània” publicat amb l’Orquídia de Darwin arriba a les prestatgeries.

A més, en l’àmbit docent, ha realitzat propostes didàctiques com les de “Done’m l’asguilando”, “El xiquet de la Ribera”“La Caixa de la por” i “Espanta la por a l’escola”. Ha fet cursos de formació sobre la difusió de l’imaginari valencià per al Servei de Formació del professorat i per al Col·legi Oficial de Bibliotecaris de València. També és coautor amb Dani Miquel del projecte “iaieries” amb el qual van obtindré el primer premi en la convocatòria de la Fundació Bromera per a projectes del Foment de la lectura en l’any 2019.

Du a terme projectes per a recuperar l’oralitat en la literatura explicant llegendes, contalles i rondalles i complementa les seues propostes amb investigacions sobre la nostra cultura popular i la mitologia mediterrània.

OBRES PUBLICADES

Els mons de Laia, Andana, 2014.

Llampuga, llampega!, Andana, 2017.

Un pont de plata, Llegir en valencià, 2018.

L’home dels nassos, Diputació de València, 2020.

Betlem Petrie i els mites de la mediterrània, La Orquidea de Darwin, 2021.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca