Mariló Àlvarez Sanchis

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 29/5/1987 a València. Resideix a Picassent

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

A concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Mariló Àlvarez va nàixer a València en 1987. És Llicenciada en Periodisme per la Universitat de València i ha publicat un llibre autoeditado titulat “Històries regalades”. És aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Des de xicoteta, s’ha interessat per l’obra de grans autors com Edgar Allan Poe, Oscar Wilde o Ambrose Bierce. El seu estil també presenta influències d’escriptors contemporanis com Terry Pratchett, Neil Gaiman o Allan Moore.

Va obtenir el segon premi en el I Concurs Cificom de Relats de Ciència Ficció i va resultar finalista en el IV Concurs Literari de Terror ArtGerust. Homenatge a Edgar Allan Poe i en el IX Concurs de Microrelats de Terror i Gore Molins de Rei.

A més, diverses de les seues obres han sigut incloses en les antologies “Retazos de Terror” (resultant del I Concurs de Microrrelatos de Terror Hipujo), “Elles” (I Concurs de Microrelats sobre la Dona), “150 Aniversari d’Alicia en el País de les Meravelles” (antologia solidària), “Novum” ( III Concurs de microrelats de Ciència ficció d’Ulls Verds Edicions) i “Entre penombres” (II Concurs Donbuk de relats de terror).

OBRES PUBLICADES

“Relats d’un futur imperfecte” – Edelvives – 2018
“La primera onada” – Bromera – 2018

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Gargots Revista Literària
Suplement Cultural ARTS, diari El Mundo

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca