Mariló Àlvarez Sanchis

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 29/5/1987 a València. Resideix a Picassent

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

A concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Mariló Àlvarez (València, 1987) és Llicenciada en Periodisme per la Universitat de València i escriptora. En 2018 va publicar la seua primera novel·la, una distopia juvenil titolada “La primera onada” (Edicions Bromera), així com el seu primer recull de contes de ciència ficció, “Relats d’un futur imperfecte” (Edelvives – Baula). En 2020 va ser guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa per “La taxidermista d’emocions” (Edicions Bromera), una novel·la de caire realista a cavall entre la literatura per a adults i la literatura juvenil.

La major part de la seua producció literària se centra en els gèneres de la ciència ficció, la fantasia i el terror. A més a més, ha col·laborat en diverses publicacions i mitjans de comunicació, com la revista “Gargots” o el suplement “Arts” del diari El mundo

OBRES PUBLICADES

Relats d’un futur imperfecte – Edelvives – 2018

La primera onada – Bromera – 2018

La primera oleada (Bromera, 2021), traducció de La primera onada (Bromera, 2018)

La taxidermista d’emocions (Bromera, 2020) Premi València Nova Alfons el Magnànim.

PREMIS LITERARIS:

Premi València Nova Alfons el Magnànim de narrativa en valencià amb  La taxidermista d’emocions (Bromera, 2020)

 

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Gargots Revista Literària
Suplement Cultural ARTS, diari El Mundo

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca