Maria Josepa Montagut Mariner

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 17/11/1955 a Montcada

DESTINATARIS

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Dilluns, dijous i divendres, de 16 a 20 hores

TRANSPORT

Transport públic

BIOGRAFIA

Sóc Josepa Montagut Mariner, nascuda a Montcada de l’Horta el dia 17 de Novembre de 1955. A hores d’ara continue vivint a Montcada com sempre. Treballe a la Facultat de Filosofia i Ciències de la Educació, com a Cap d’Unitat de Gestió en la Secretaria del Centre, entre documents i matrícules d’estudiants. Per a aconseguir-ho vaig haver d’estudiar taquigrafia i mecanografia en l’acadèmia Hispaval, aprovant en l’any 77 les oposicions d’administrativa en la Universitat de València.
Però la meua inquietud per estudiar i conèixer millor la nostra llengua em va portar fins les proves d’Accés a la Universitat i d’allí a estudiar Filologia Catalana en la Facultat de Filologia.

Foren anys intensos, i també d’oportunitats perdudes o esglaiades per la vida que et porta per altres camins menys dificultosos que la literatura. Tot i això, sempre he estat molt contenta d’haver-hi estudiat la Llicenciatura i avui poder conrear-la com intente fer-ho. Últimament, la dèria d’escriure plena les meues il·lusions . Han hagut fets que m’han portat a la necessitat d’escriure, a la il·lusió de veure publicada la meua petita obra. He trobat pel camí persones que necessiten una veu per a expressar-se, jo el se la done encara que no me la demanen, és de justícia.

També imbuir-me de la saviesa d’altres, d’ admirar l’obra de mestres, companyes/companys m’ha fet donar el suficient impuls com per a intentar fer de l’escriptura una pròpia realitat, una demostració d’amor a la llengua que sempre m’ha acompanyat i perquè no, una satisfacció al saber-me portadora d’uns mots que em poden traspassar.

OBRES PUBLICADES

Papallones silenciades per una mar de gel. (Onada Edicions, 2016)
Des del Sud fins al Nord, una llàgrima parla. (Onada Edicions, 2015)
Matria, noves veus poètiques. (Germania, 2013)
A l’ombra del Benicadell. (Ajuntament de Burjassot, 1998)

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca