Lluïsa March Soler

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 16/5/1972 a La Pobla de Vallbona

DESTINATARIS

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

 

DISPONIBILITAT

Divendres de vesprada. De dilluns a dijous, a concretar.

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Vaig nàixer a la Pobla de Vallbona l’any 1972 i em vaig llicenciar en Filologia Catalana per la Universitat de València l’any 1995. Des de 1997, treballe en el món de l’edició des d’on he dirigit i participat com a autora en un bon grapat de llibres i projectes educatius.

L’any 2004 vaig publicar la meua primera obra, “Poemes de sol i de lluna”, un recull poètic per a xiquets i xiquetes a partir de huit anys. Alguns d’aquests poemes van ser antologats per Miquel Desclot l’any 2007 en l’obra “Poesies amb suc. Antologia de poesia per a infants” i, dos anys després, el grup Samfaina de colors en va musicar el poema “El rellotge” en el seu CD “De bracet”. També van ser seleccionats tres poemes meus (“De bon matí”, “Les històries de la iaia” i “Cançó de bressol”) per a ser musicats en el projecte Poemúsica del CEIP Ramón y Cajal de Xirivella (curs 2010-2011). En 2010 vaig guanyar el primer premi en el concurs de microrelats en castellà convocat per l’editorial Santillana en el seu 50é aniversari i en 2011, l’accèssit al premi de narrativa breu Felip Ramis de La Vila Joiosa pel relat “Qüestió de supervivència”. La meua última obra publicada és “Imagilàndia”, la meua primera novel·la per a infants.

OBRES PUBLICADES

Poemes de sol i de lluna. Alfaguara/Voramar. Abril, 2004
Imagilàndia. Alfaguara/Voramar. Març, 2014. Reeditat amb el segell Jollibre en abril de 2016

PREMIS LITERARIS

Accèssit al Premi de Narrativa Breu Felip Ramis de la Vila Joiosa (sense publicació)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca