Josep Manel Vidal

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 17/2/1965 a l’Alcúdia de Crespins. Resideix a Xàtiva

DESTINATARIS

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Josep Manel Vidal i Juan (l’Alcúdia de Crespins, 1965). Treballador de la docència i escriptor. Autor del blog “filant prim”, que ha estat considerat com a “Millor blog de Literatura” de les Comarques Centrals Valencianes l’any 2010. Premi Rafael Comenge de Narrativa d’Alberic, el 1991, amb el conte “La dona que balla”. Finalista al 14è «Premi de Narrativa curta per Internet Tinet», que convocà l’ajuntament de Tarragona el 2010, amb el conte “Epíleg”, i arreplegat al recull “El matí i altres contes”, editat per Cossetània. El 2011 publica el poemari “El teu nom és un ésser viu”, editat per Germania (Alzira). El 2013 guanya el XVII premi de poesia Josep M. Ribelles de la Vila de Puçol, amb el poemari “La fràgil arquitectura dels teus gestos” i publicat per l’editorial ONADA.

Finalista del premi de contes “Vent de Port” (2013) que convoca anualment l’associació cultural de Tremp “La casa del sol naixent”, amb el relat “Cafè i canyella” i que publica Pagès Editors en el recull “Magranes i altres narracions”. El desembre del mateix any, és premi Francesc Bru de poesia de Canals, amb el poemari “Tots els colors de la tardor”. El maig de 2015 és guardonat amb l’Antoni Ferrer” de poesia, per l’associació Cultural “La Garrofera” de l’Alcúdia de Crespins, amb el treball “El cor mineral de la margarida”. El setembre de 2016 és Premi Soler i Estruch de Narrativa pel conjunt de relats “La llum de les estrelles mortes”, editat per Bullent.

El novembre de 2016 guanya el V Premi Punt de Llibre de Contes “Negres” Breus a Lleida, amb “Qüestió de talla”. L’octubre de 2017 és premi de poesia “Ciutat d’Elx” amb “Aqulelles solituds d’on venia”, publicat per Bromera. El març de 2018 és guardonat amb el 20è Premi “Maria Mercè Marçal” de poesia per “L’endemà de totes les fosques” i que publicarà Pagès Editors. Actualment col·labora en la Revista Digital “Descriu” i al suplement cultural del diari EL SEGRE.

OBRES PUBLICADES

EL TEU NOM ÉS UN ÉSSER VIU. Editorial Germania (Alzira). 2011
LA FRÀGIL ARQUITECTURA DELS TEUS GESTOS. Onada Edicions (Benicarló) 2013
LA LLUM DE LES ESTRELLES MORTES. Edicions del Bullent (Picanya) 2017
AQUELLES SOLITUDS D’ON VENÍEM. Bromera Edicions (Alzira) 2018

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Revista digital DESCRIU
Suplement Cultural del diari EL SEGRE de Lleida

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca