Joan Francesc Peris Garcia

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 6/9/1957 a València. Resideix a Gandia

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Dilluns, dimarts i dijous, a partir de les 17 h

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

JOAN FRANCESC PERIS GARCIA (València,1957) Gandià de vocació amb lligams familiars amb Vallada, va estudiar Geografia i Història a la Universitat de València. Professor de Geografia i Història en Secundària i la UNED, ha compartit la passió per la docència amb la defensa dels drets socials i humans i la lluita pel territori. Sindicalista i polític d’esquerra valenciana de llarga trajectòria (Regidor a l’Ajuntament de Gandia, Diputat a les Corts Valencianes, portaveu d’Els Verds del PV). ha escrit molt a la premsa diària, revistes especialitzades…

Té un llibre publicat a l’editorial Tres i Quatre, “El País Valencià serà d’esquerres (i verd) o no serà” (2007), però ha fet de la poesia el seu refugi íntim, el seu recer i també la seua bandera més personal i transparent. A les acaballes de 2016. Onada Edicions va publicar un primer recull dels seus poemes, Amors de Tardor.

OBRES PUBLICADES

El País Valencià serà d’esquerra (i verd) o no serà. Ed. TresiQuatre. 2007
Amors de Tardor (poemari). Onada Edicions, 2015.

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

Amors de tardor al web de Onada Edicions
Amors de tardor al Diari la Veu
Video presentació Amors de tardor
Video presentació Amors de tardor a la Fira del Llibre de València

Viquipèdia-Joan Francesc

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca