Joan Nave Fluxà

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 5/6/1978 a Benissa. Resideix a Elx

WEB DE L'AUTOR

esclafitteatre.com

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

JOAN NAVE (Benissa, 1978), acaba de publicar l’obra ”JOANOT” (Bromera, 2017).

Escriptor, actor i Llicenciat en Filologia Catalana. Combina la tasca teatral amb la formativa. Organitza cursos per a estudiants d’instituts i universitaris (UA, UV, CEFIRE) de PARLAR EN PÚBLIC SENSE POR, TEATRE, etc. Mentre estudiava a la UA, interpretà diversos textos en l’Aula de Teatre: En cap cap cap (DDAA), 1-2-3 Molins (M. Molins), Antaviana (Pere Calders), ‘’Morir o no’’ (Sergi Belbel). En l’àmbit de l’escriptura, en 2013 rebé el Premi E.Garcia d’escriptura teatral de la Dip. d’Alacant, amb ‘’La cançó del terrisser’’. Com a actor, ha rebut diversos premis: Millor Actor, Certamen. de Mislata (2011) i el Millor Actor, Certamen Alacant a escena (2011). ​Des de 2007 fins a 2015, participa en diverses obres de la Cia. Saineters (Alacant) ‘Pare vosté la burra, el mus… si cal’ (2009), ‘’Veu de dona’’, de Carles Cortés (2009), ‘’Tres Tristos Traumes’’, de Pasqual Alapont, (2011), ‘’Mandíbula Afilada’’, de Carles Alberola (2013), ‘’La cançó del terrisser’’ (text propi premiat-2013), ‘’Miles Gloriosus’’ (2014).

En 2015 funda la Cia. Esclafit Teatre. En el marc de la companyia escriu i interpreta els següents textos: ‘Quan ningú mira’ (2016-finalista Premi de literatura de la Vila d’Altea 2017), JOANOT, (publicada per Bromera, 2017) i @Rita_Trobador (2017). En 2017, escriu i interpreta ‘’Amb les mans plenes de crits’’, espectacle de teatre i música sobre dones represaliades durant la Guerra Civil.”

OBRES PUBLICADES

JOANOT (Ed. Bromera, 2017)
La cançó del terrisser (Publicacions de la Diputació d’Alacant, 2015)

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

La Veu del País Valencià

PREMIS LITERARIS

‘LA CANÇÓ DEL TERRISSER” (Publicacions de la Dip. d’Alacant), 2015, Premi d’escriptura teatral Evarist Garcia

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

LA VEU PV

EL MUNDO

ALICANTE PLAZA

DIARIO INFORMACIÓN

LA MARINA PLAZA

CANFALI MARINA ALTA

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca