Jesús Mollà Castells

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 4/6/1961 a Tavernes Blanques. Resideix a Catarroja

DESTINATARIS

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

DISPONIBILITAT

Matí del dilluns. La resta de dies, tret del dimarts, a convenir.

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Vaig nàixer a Tavernes Blanques, població de l’Horta Nord, el 4 de juny de 1961. En 1984 vaig acabar els estudis de Filosofia a la Facultat de València. Des de l’any 1988 em dedique a l’ensenyament de la filosofia. En 1988 vaig quedar finalista del “Premio de Narraciones Breves Antonio Machado” amb el relat en castellà “El espíritu de Abel”. En 2002 vaig rebre el Premi Santillana d’Educació en la categoria de secundària per la programació de l’assignatura Viatge a altres cultures.

Un any més tard, en companyia d’altres companys, vaig rebre el Premi d’Experiències Educatives d’Alzira. En Octubre del 2005 vaig obtindre el III “Premi de Narrativa Infantil Vicenta Escrivà” amb la novel•la “Aiguablava”; l’editorial Tàndem publicà l’obra en la primavera del 2006. En juliol de 2009 s’ha publicat, també en Tàndem, però en la col•lecció la Moto, la novel•la “El jove que va perdre el nom”. En la tardor de 2012 em van concedir el premi de teatre juvenil Germà Montaner per l’obra “Dues passes més enllà”. A la tardor del 2015 vaig quedar finalista del Premi Fundació Bancaixa de Literatura Juvenil amb la novel·la “El tresor de Karim” que va estar publicada en la primavera del 2016. Actualment treballe a l’IES Albal.

OBRES PUBLICADES

Aiguablava Tandem 2006
El jove que va perdre el nom Tàndem 2009
Dues passes més enllà Tàndem 2012
El tresor de Karim Bromera 2016

PREMIS LITERARIS

Premi Vicenta Escrivà de Narrativa Juvenil Aiguablava Tàndem . 2006
Premi de teatre Germà Montaner de Teatre. Dues passes més enllà Tàndem 2009

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA (CRÍTIQUES LITERÀRIES, ENTRADA A LA VIQUIPÈDIA, PUBLICACIONS DIGITALS)

El Jove que va pedre el nom al web d’AEPV
El Jove que va pedre el nom a Un país de Llibre

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca