Ester Vizcarra Fortuny

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 11/4/1956 a Mollet del Vallès. Resideix a Alcoi

DESTINATARIS

Primer cicle d’ESO (12-14 anys)

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Total disponibilitat per a dilluns dimecres i divendres

TRANSPORT

Transport públic

BIOGRAFIA

La biografia novel•lada del poeta Joan Valls és el primer llibre en solitari d’Ester Vizcarra, periodista amb més de 35 anys de professió. Es va iniciar com a corresponsal de Mundo Diario de Barcelona, el primer rotatiu d’àmplia difusió a incloure pàgines en català, l’any 1974. Ja a Alcoi, va entrar al periòdic Ciudad de Alcoy l’any 1981 i es va quedar fins al seu tancament l’any 2013. Va aplegar a Redactora en Cap, però el que recorda amb especial predilecció són els anys de coordinadora del suplement cultural La Casa del Pavo i els que va passar en la direcció de la revista Ciudad Semanal.

Va compatibilitzar el treball al diari amb tasques de corresponsal de ràdio i televisió per a Canal 9, corresponsal del diari El País i col•laboracions en revistes i llibres. També va dirigir i conduir un programa de ràdio cultural a l’emissora de Radio Z a Alcoi. Ha conreat el reportatge, l’entrevista, la crònica, la crítica literària i d’art, a més de publicar centenars d’articles de fons. Escola Valenciana li va concedir el Premi CAPPEPV de Periodisme l’any 1992.

Llicenciada en Ciències de la Informació, ha anat ampliat la seua formació amb estudis que inclouen un Màster universitari en Societat de la Informació i el Coneixement, el Màster de Professorat de Secundària i dos diplomes d’Estudis Avançats, en Periodisme i Antropologia Social. També ha publicat investigacions sobre l’emergència dels mitjans de comunicació digitals i l’ús dels fòrums virtuals.

OBRES PUBLICADES

– Enterreu-me en batí i en sabatilles, biografia novel·lada del poeta Joan Valls i Jordà. Editorial Lletra Impresa. 2017
– Amaga’t dels drons!, Edicions del Bullent, 2021

PREMIS LITERARIS

Premi Enric Valor de Literatura Juvenil  per Amaga’t dels drons! , Edicions del Bullent, 2021

HIPERVINCLES MULTIMÈDIA

Reportatge a Panorama- Levante EMV

Entrevista a la Cadena Ser sobre ‘Amaga’t dels Drons!’

Entrevista de Manolo Gil sobre la biografia de Joan Valls

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca