Clara Berenguer Revert

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 4/4/1983 a Banyeres de Mariola i resideix a València

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

A concretar

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Clara Berenguer (Banyeres de Mariola, l’Alcoià, 1983) és Doctora en Història de l’Art per la Universitat de València amb una tesi sobre les obres infantils il·lustrades de Miguel Calatayud publicada el 2017 pel IAC Juan Gil-Albert; és professora del Diploma de Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves de la Universitat de València i participa també com a docent en plataformes virtuals, com ara El Sitio de las Palabras, i en organismes educatius, com ara el Cefire Específic de Plurilingüisme, amb cursos a distància i sessions presencials.

Col·labora habitualment en diverses publicacions (Lletres Valencianes, Saó, Valencia Plaza, Faristol) amb articles de crítica i divulgació sobre àlbums il·lustrats, llibres infantils il·lustrats i tot el que es deriva del món de l’edició en aquest àmbit.Així mateix, sobre tots aquests temes esmentats i altres reflexions literàries escriu en el seu blog, Llibreria Il·lustrada, des del 2014. El setembre del 2016 va obtindre el XV Premi Aurora Díaz-Plaja de crítica i estudi de la literatura infantil catalana.
Actualment, treballa també a Sembra Llibres i forma part de l’equip organitzador de «Baba Kamo. Festival i fira del llibre il·lustrat» de València, primera edició el 2018

OBRES PUBLICADES

– Quan xiula l’avi, Clara Berenguer i Cèsar Barceló, II Premi Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló. Benicarló: Onada, novembre 2015.
– Llibret de falla, Clara Berenguer i Cecilia Plaza. Benicarló: Onada, març 2018.
-La cua de sirena, Clara Berenguer i César Barceló, El Cep i la Nansa, desembre 2018.

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Valencia Plaza

Saó

Faristol

La Veu

PREMIS LITERARIS

Quan xiula l’avi, Clara Berenguer i Cèsar Barceló. Benicarló: Onada, 2015. II Premi Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca