Andreu Escrivà Garcia

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 6/5/1983 a València

WEB DE L'AUTOR

andreuescriva.com

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxiller

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

Vesprades entre setmana

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Sóc llicenciat en Ciències Ambientals, Màster en Biodiversitat: Conservació i Evolució (Especialitat en Conservació d’Ecosistemes), i Doctor en Biodiversitat. He gaudit de distintes beques d’investigació (dos del CSIC, una del Ministeri d’Educació i una de la Universitat de València) i també d’alguna ajuda d’organismes com ajuntaments o diputacions, gràcies a les quals em vaig iniciar al camp de la investigació científica i vaig desenvolupar la tesi doctoral, que em portà a viure durant un breu període de temps a Japó i Anglaterra.

Després he fet de tot: buscar treball (tota una faena en sí mateixa, més encara quan has de duplicar els CV i enviar-ne a convocatòries científiques i a llocs de treball d’empreses o institucions), he sigut autònom (i fas el que toque fer), consultor de comunicació, col·laborador de mitjans de comunicació, consultor ambiental, tècnic de participació i segur que més coses que ni recorde. A la fi ara sóc tècnic en projectes ambientals de la Fundació Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, on hi vaig entrar a l’octubre de 2016.

A banda, també em definisc com a divulgador ambiental especialitzat en canvi climàtic, i continue amb allò de les col·laboracions als mitjans: des de desembre de 2017 tinc un xicotet espai (Desgel) a Al Ras, el programa matinal de la nova ràdio pública, Àpunt. ou.

OBRES PUBLICADES

“Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic”, Bromera, 2017

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Àpunt

PREMIS LITERARIS

“Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic”, Bromera, 2017, XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General (Premis Alzira)

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca