Joan Tur Estruch

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 17/6/1974 al municipi de Piles (València)

DESTINATARIS

Segon cicle d’ESO (14-16 anys)

Batxillerat

Formació de Persones Adultes

DISPONIBILITAT

De vesprada. A partir de les 13:30h

TRANSPORT

Cotxe particular

BIOGRAFIA

Joan Tur. Licenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Master en Doblatge en AC ESTUDIS. Director del programa magazín Al Ras en À Punt Media (ràdio). Director del programa pilota en À Punt mèdia (TV). Professor associat UPV, professor doblatge i la veu com a ferramenta comunicació a la Universitat Politècnica de València i a Instituts (per a professors a través del CEFIRE). Propietari pàgina web www.futbolbasesafor.com. Locutor d’anuncis publicitaris i corporatius. Director del curtmetratge W.McGregor.

He impartit xerrades en l’Institut d’Oliva, Villalonga i Gandia sobre el procés creatiu de l’escripto i foment de la lectura. Els meus llibres han estat de lectura als instituts: Ausiàs March de Gandia, al Gregori Maians d’Oliva, al Maria Enriquez de Gandia i a l’institut de Villaonga. He estat convidat a diversos clubs de lectura com ara: La Font d’En Carròs, Xeraco, Oliva.

OBRES PUBLICADES

Plou sobre terrats submarins. Tívoli (2015).
Si ho necessites, mataràs Tívoli (2015)
Convidat a participar en un llibre recull d’autors saforencs que editarà l’editorial Lletra impresa en maig de 2018.

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

À Punt Mèdia

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca