Clara Berenguer Revert

SOBRE L'AUTOR

Va nàixer el 4/4/1983 a Banyeres de Mariola i resideix a València

DESTINATARIS

Primer cicle de Primària (6-8 anys)

Segon cicle de Primària (8-10 anys)

Tercer cicle de Primària (10-12 anys)

DISPONIBILITAT

A concretar

TRANSPORT

Transport públic

BIOGRAFIA

Clara Berenguer (Banyeres de Mariola, l’Alcoià, 1983) és Doctora en Història de l’Art per la Universitat de València amb una tesi sobre les obres infantils il·lustrades de Miguel Calatayud; és professora del Diploma de Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves de la Universitat de València i col·labora habitualment en diverses publicacions (Lletres Valencianes, Saó, Valencia Plaza, Faristol) amb articles de crítica i divulgació sobre àlbums il·lustrats, llibres infantils il·lustrats i tot el que es deriva del món de l’edició en aquest àmbit.

Així mateix, sobre tots aquests temes esmentats i altres reflexions literàries escriu en el seu blog, Llibreria Il·lustrada, des del 2014. El setembre del 2016 va obtindre el XV Premi Aurora Díaz-Plaja de crítica i estudi de la literatura infantil catalana.

OBRES PUBLICADES

– Quan xiula l’avi, Clara Berenguer i Cèsar Barceló, II Premi Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló. Benicarló: Onada, novembre 2015.
– Llibret de falla, Clara Berenguer i Cecilia Plaza. Benicarló: Onada, març 2018.

COL·LABORACIONS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ

Valencia Plaza

Saó

Faristol

La Veu

PREMIS LITERARIS

Quan xiula l’avi, Clara Berenguer i Cèsar Barceló. Benicarló: Onada, 2015. II Premi Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
X